zarandok                 Szabadság Vándorai

 

                     2012. évi nyári program

             

            Dolomitok 2. "Zarándokok nyomában"

 

 

 

  1. nap, 2012. Június 28. Csütörtök

 

Logarska dolinaIndulás a kora reggeli órákban (07.00) Budapestről.  Utazás az M7 – as autópályán Nagykanizsa irányába. Rövid megálló után utazás tovább Szlovénián keresztül Olaszországba. Útközben megálló az ország legszebb völgyének a megtekintése. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. Vacsora és éjszaka a szálláshelyen Fusine - ben. (Napi utazás kb. 560 km)

 

 

 

 

2.    nap, 2012. Június 29. Péntek

Lago d i fusine

Reggeli után fél ill egész napos gyalogos túra, kirándulás keretében fedezzük fel a környék (Lago di Fusine) érdekességeit, emlékeit (I. világháborús emlékhelyek!) A program végeztével utazás a szálláshelyre, vacsora ((Napi utazás kb. 60  km)

 

 

 

  1. nap, 2012. Június 30. Szombat

 

DolomitokReggeli után utazás autóbusszal a Lienzi majd az Olasz—Dolomitokon keresztül. Igény esetén rövid fakultatív túraprogram. Ismerkedés a tájjal, a Dolomitokkal. Alternatív útvonal délnek, Udine irányába ekkor, Friuli tájakon és történelmi városokon haladunk keresztül. Vacsora és éjszaka a szálláshelyen Alleghe körzetében (Napi utazás: Kb. 270 km)

 

 

 

  1. nap, 2012. Július 01. Vasárnap

Alleghe,-Italy

Reggeli után egész napos, ill. fél napos túrázás a Dolomitokban. Ismerkedés a környékkel a Biois völggyel, a Marmolada gleccserrel.. Vacsora és éjszaka szálláshelyen.

  (Napi utazás kb. 20 km)

 

 

  1. nap, 2012. Július 02. Hétfő

 

Dolomiti-Passo-San-Pellegrino-a18175438Reggeli után egész napos kirándulás és túra. Ismerkedés környék zarándoktemplomaival, a tájjal a Passo di San Pellegrino hágóval

 (Napi utazás: kb. 60 km)

 

 

 

6.    nap, 2012. Július 03. Kedd

 

SirmioneCastle

Reggeli után egész napos kirándulás a következő szálláshelyünkre. Útközben rövid túrázás, és Sirmione megtekintése a program. Vacsora és éjszaka a szálláshelyen Garda-tó körzetében. (Napi utazás kb. 200 km)

 

 

 

7.    nap, 2012. Július 04. Szerda

 

Vicenza

Reggeli után indul az egész napos kirándulás, amely autóbuszos program mely első állomásaként Veroná-t, majd pedig Vicenza – t nézzük meg. Vacsora és éjszaka a szálláshelyen.

(Napi utazás kb.180 km)

 

 

8.    nap, 2012. Július 05. Csütörtök

 

Aquilea 

Reggeli után utazás a hármas határ (Tre Confini) közelében lévőszálláshelyre, Udine irányába haladunk ekkor, Friuli tájakon és történelmi városokon keresztül. Megálló Grado – ban és Aquilea – ban.  Vacsora és szállás Tarvisio közelében (Napi utazás kb. 360 km)

 

 

 

 

 

 

  1. nap, 2012. Július 06. Péntek

 

Reggeli után utazás haza.  Érkezés Budapestre a kora esti órákban. Napi utazás kb.560 km)

 

 

Részvételi díj:   125.000,-Ft/fő (kb. 390,- EUR) min 35 fő esetén (utazás, félpanzió, idegenvezetés,) 35 fő alatt az ár emelkedhet!!

Egyágyas felár: 25.000,-Ft/fő

 

 

Külön költség: belépők, felvonók, extra túrák költsége, biztosítás,  

.

Jelentkezés: 2012.március 15-ig 50.000 Ft-tal.

 

Árban: utazás, szállás 2 és 3 ágyas zuhanyzós wc-s szobákban, félpanzió (reggeli büfé és menű vacsora) magyar nyelvű csoportkísérés)

 

Információk:

-       A szállások 2* ill 3*- os kategóriájú, két és 3 ágyas (nem emeletes ágy) saját zuhanyzóval ill wc-vel ellátott korrekt színvonalú panziók.

-       Törölközőt, ágyneműt nem kell hozni

-       Felár ellenében egyágyas szoba is foglalható

-       A részvételi díj félpanziót (reggeli és vacsora) tartalmaz. A reggeli svédasztalos (büfé) a vacsora menü (előétel vagy leves, főétel, desszert vagy gyümölcs). A vacsorához fogyasztott italokat mindenki maga rendezi.

-       A biztosításhoz (Betegség, baleset és poggyász) név és születési adatok szükségesek.

-       A napi túrák minden esetben 2 alternatívát tartalmaznak, egy könnyebb és egy haladó útvonalat.

-       A túrákon való részvételhez, bot, túracipő, megfelelő ruházat, hátizsák javasolt

-       Helyszínen fizetendők a múzeumi belépők, felvonó árak,